Basri Çayır’dan Erken Seçim ve İttifak Mesajı: “Hazırız!”

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Basri Çayır, partisinin erken seçim çağrısı ve olası ittifaklara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu

Siyaset 3.07.2025 15:11:12 0
Basri Çayır’dan Erken Seçim ve İttifak Mesajı: “Hazırız!”

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Basri Çayır, partisinin erken seçim çağrısı ve olası ittifaklara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Fatih Erbakan’ın sıkça dile getirdiği “erken seçim” vurgusunu yineleyen Çayır, teşkilatların ve programların hazır olduğunu ifade etti.

Çayır, “Sadece Türkiye’yi değil, İslam dünyasını ayağa kaldıracak projelerimiz de hazır. D8 ve D60 planlarımızla bölgesel iş birliğini güçlendireceğiz” dedi. Türkiye’nin sorunlarının mevcut iktidar tarafından artık çözülemediğini belirten Basri Çayır, “Sandığın bir an önce milletin önüne getirilmesi gerekiyor” çağrısında bulundu.

İttifak Olursa Çatı Belli: Yeniden Refah Basri Çayır, Saadet Partisi ile yapılan dirsek temasına ilişkin de net konuştu: “Eğer bir ittifak olacaksa bu Yeniden Refah çatısı altında olmalı. Bu tavrımızı Saadet Partisi’ne ilettik. Biz bu yolda kararlılıkla yürüyoruz” dedi.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Siyaset

Fethi Gürer: Emekli İçin TBMM Nöbeti Devam Edecek

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz