Başkan Pekmezci Kurbanını Türk Kızılay'ına Bağışladı

Arşiv Haberler 13.06.2022 21:00:01 0
Başkan  Pekmezci Kurbanını Türk Kızılay

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi Türk Kızılay’ı Bayburt Şube Başkanı Ensar Yerlikaya ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ettiler.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Pekmezci göreve yeni başlayan Başkan Yerlikaya ve yönetimine başarılar diledi.

Kızılay’ın çalışmalarını takdirle izlediklerini söyleyen Başkan Pekmezci, “Türk Kızılay’ı kurulduğu 1868’ten bu tarafa yalnızca ülkemizde değil tüm mazlum coğrafyalarda yaptığı yardım çalışmalarıyla insanların kalbine dokunmuş ve takdire şayan işler başarmıştır.  Kendilerine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum. Malumunuz üzere Kurban Bayramı iyice yaklaştı. Bu yıl ki kurbanımızı Türk Kızılay’ına bağışladığımızı buradan ifade etmek istiyorum” dedi.

Başkan Hükmü Pekmezci’ye kendilerine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Yerlikaya ve yönetim kurulu üyeleri ise Kızılay’ın Bayburt’taki çalışmaları hakkında bilgi vererek, kurban bağışı için şükranlarını sundular.

 

 

 

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz