Başkan Çimen, vatandaşlarla iftar etti

Arşiv Haberler 2.02.2020 21:00:01 0
Başkan Çimen, vatandaşlarla iftar etti
Ramazan ayı başladı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ramazan ayının ilk iftarını vatandaşlarla birlikte yaptı.
Başkan Çimen, Gümüşhane Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verme geleneğini sürdürdüklerini kaydederek, Atatürk Kültür Merkezinde vatandaşlar için hazırlanan iftar sofrasına katılarak burada orucunu açtı.
Ramazan ayı boyunca iftar yemeği vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Çimen, “Gümüşhane Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz geleneğimize devam ediyoruz. Bu yıl da vatandaşlarımız için iftar sofrası hazırladık ve iftar etmelerini sağlıyoruz. Ramazan ayı rahmet ve bereket ayıdır. Bizde bu ayın bereketinden yaralanmak istiyoruz. Allah’a hamdolsun her gün vatandaşlarımız için iftar yemeği veriyoruz. Bu ay içerisinde yine Belediye olarak çeşitli etkinlikler de düzenleyeceğiz” dedi.
Başkan Çimen, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği, saygı, sevgi ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir ay olduğunu ifade ederek, “Bu vesile ile bir kez daha Ramazan ayının İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi. 

 

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz