Basın ve İfade Özgürlüğüne Saldırıları Kınıyoruz

Arşiv Haberler 1.02.2020 21:00:01 0
Basın ve İfade Özgürlüğüne Saldırıları Kınıyoruz
Karadeniz Bölge Baroları: Basın ve İfade Özgürlüğüne Saldırıları Kınıyoruz. Gümüşhane’de yapılan 4. Genişletilmiş Karadeniz Bölge Baro Başkanları Toplantısı’nın sonuç bildirgesi yayınladı
Gümüşhane’de yapılan 4. Genişletilmiş Karadeniz Bölge Baro Başkanları Toplantısı’nın sonuç bildirgesi yayınladı. Bildiride, "Basın ve ifade özgürlüğüne karşı saldırılar ile dolaylı müdahaleleri en ağır şekilde kınıyoruz" denildi. 
Karadeniz Bölge Baroları Dönem Başkanı Avukat İsmail Taştan, Karadeniz Bölge Baro Başkanları’nın katılımıyla gerçekleşen 2 günlük toplantıda, terör, mesleki sorunlar, ifade hürriyeti ve basın özgürlüğü konularının görüşüldüğünü kaydetti. Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkan Yardımcısı Avukat Berra Besler başkanlığında gerçekleşen toplantıya, TBB Başkan Danışmanı Avukat Zafer Köken, TBB Yöneyim Kurulu üyesi Avukat İzzet Varan ve Karadeniz bölge baro başkanları katıldı. 
Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz