Aylardır Sahipsiz Kaldı, Sokakta “Çöp Kutusu”na Dönüştü

Eskişehir’de bir süredir aynı noktada kaderine terk edilen sahipsiz bisiklet, ilginç bir görüntüyle gündeme geldi

Yaşam 27.01.2026 20:10:00 0
Aylardır Sahipsiz Kaldı, Sokakta “Çöp Kutusu”na Dönüştü
  • A
  • A
  • A

Eskişehir’de bir süredir aynı noktada kaderine terk edilen sahipsiz bisiklet, ilginç bir görüntüyle gündeme geldi. Kaldırım üzerindeki bir ağaca kilitli halde aylarca bekleyen bisiklet, zamanla çevredeki vatandaşlar tarafından çöp atılan bir noktaya dönüştü.

Uzun süre kimsenin sahip çıkmadığı bisikletin ön sepeti ve gövdesi, yoldan geçenlerin bıraktığı atıklarla doldu. Ortaya çıkan manzara, hem şaşkınlık yarattı hem de sokaklardaki sahipsiz eşyalara karşı duyarsızlığı gözler önüne serdi.

Mahalle sakinleri, bisikletin aylarca aynı yerde kalmasına anlam veremezken, yaşanan durumun bir tepki mi yoksa zamanla oluşan bir alışkanlık mı olduğu ise bilinmiyor. Sahibi ortaya çıkmayan bisiklet, Eskişehir sokaklarında sıra dışı bir “kent manzarası”na dönüştü.
 

Yorum

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
Yaşam

Bayram Öncesi Sıkı Takip: Gıda Denetimleri Aralıksız Sürüyor

1

Gümüşhane'de Eller Hamura Girdi, Mahalleler Tatlı Kokuya Büründü: Bayram Sofralarının Sırrı Yine O Mutfaklarda

2

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

3

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

4

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

5

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”