Arpalı Köyünde Necati Küçüköner’in Vefakârlığı Takdir Topluyor

Torul’a bağlı Arpalı Köyü’nde yaşayan 65 yaşındaki Necati Küçüköner, köy camisinde beş yıldır imam bulunmamasına rağmen günde beş vakit ezan okuyarak önemli bir manevi görevi üstleniyor

Yaşam 3.12.2025 20:21:03 0
Arpalı Köyünde Necati Küçüköner’in Vefakârlığı Takdir Topluyor

Torul’a bağlı Arpalı Köyü’nde yaşayan 65 yaşındaki Necati Küçüköner, köy camisinde beş yıldır imam bulunmamasına rağmen günde beş vakit ezan okuyarak önemli bir manevi görevi üstleniyor.

Köy camiinin imamı yıllar önce görevden ayrıldı ancak o tarihten bu yana herhangi bir atama gerçekleşmedi. Bu süreçte caminin sessiz kalmasına gönlü razı olmayan Küçüköner, görme engelli olmasına karşın ezanı düzenli şekilde okuyarak köy halkının takdirini kazandı.

Doğuştan görme engelli olan Küçüköner’in gösterdiği bu fedakârlığın, köylüler tarafından büyük bir minnetle karşılandığı ifade ediliyor. Köy halkı, bir yandan bu vefalı davranışı alkışlarken bir yandan da imam ihtiyacının artık karşılanmasını istiyor.

Arpalı Köyü sakinleri, uzun süredir imam talebinde bulunduklarını ancak henüz bir sonuç alamadıklarını dile getirerek ilgili kurumlara yeniden çağrıda bulundu.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Yaşam

“Sen Bilirsin” Diyen Kazandı: Değirmende Kavganın Yerini Huzur Aldı

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz