'Ankara'da oturup Gümüşhaneyi planlama dönemi bitti'

Arşiv Haberler 1.02.2020 21:00:01 0
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, hükümet olarak Türkiye'yi büyütmek, uluslararası alanda daha üst sıralara taşımak ve bunu yaparken de Türkiye'nin kendi içinde daha dengeli kalkınmasını sağlamayı eş zamanlı olarak yürüttüklerini söyledi
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, hükümet olarak Türkiye'yi büyütmek, uluslararası alanda daha üst sıralara taşımak ve bunu yaparken de Türkiye'nin kendi içinde daha dengeli kalkınmasını sağlamayı eş zamanlı olarak yürüttüklerini söyledi.
Bakan Yılmaz, DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı İl Değerlendirme toplantısına katılmak üzere Gümüşhane'ye geldi. Gümüşhane Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda önemli açıklamalarda bulunan Bakan Yılmaz, daha sonra Gümüşhane'ye Yeşil Yol Projesi kapsamında gönderilecek olan 5 milyon liranın protokolünü imzaladı. Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda'nın şehirle ilgili brifing vermesinin ardından söz alan Bakan Yılmaz, dört günde 10 ili kapsayan programı kapsamında Gümüşhane'ye geldiğini ifade etti. Ak Parti hükümetleri olarak son 10 yılda iki politikayı eş zamanlı olarak yürüttüklerini belirten Bakan Yılmaz, bunlardan birincisinin Türkiye'yi büyütmek, uluslararası alanda daha üst sıralara taşımak, ikincisinin ise bunu yaparken de Türkiye'nin içindeki dengesizlikleri azaltarak, Türkiye'de daha dengeli bir kalkınmayı sağlamak olduğunu söyledi.
Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz