Alo! orası Gümüşhane salı pazarı mı?
- A
- A
- A
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları İl Başkanı Belgin Tungul Çakır, ülke gündeminin yerel seçimden önce ekonomik anlamda yaşanan hissedilen sıkıntıların olması gerektiğini savundu.
Daha önce yaptığı bu kez farklı olacak açıklamasına bir kez daha vurgu yapan Çakır, ‘Ekonomik anlam da sıkıntı o derece büyük ki, Salı pazarına gelen Gümüşhaneli Allahın pırasasını 8 TL’ye, ıspanağını 7 TL’den satıldığını görünce adeta isyan ederek evine geri döndü, iktidar bunları görmüyor mu?’ dedi.
Çakır, ’31 Mart akşamının işte biz bu yüzden çok farklı olacağını ifade ediyoruz. Bakınız bu şehir de bir maden şirketi yaşadığını sorunlar sebebiyle işçiye ödemelerini yapamıyor. Niye bu hale geldi dersiniz? Sebeplerini kim oluşturdu dersiniz? Hepsinin teker teker masaya yatırılması gerekiyor. Defalarca söyledim, yine söylüyorum, sokağın dili gerçekten bu kez çok daha farklıdır. Seçmen 16 yıllık iktidara 31 Mart’a hesap sormaya geliyor. Geçen seçimlerde yaşanan bir takım kafa karıştırıcı gelişmeler olmazsa inşallah zaferle çıkacağız, ıspanağı pırasayı dahi alamayan vatandaşın artık dayanacak gücü kalmadı’ dedi.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Gümüşhane'de Eller Hamura Girdi, Mahalleler Tatlı Kokuya Büründü: Bayram Sofralarının Sırrı Yine O Mutfaklarda
-
2
Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”
-
3
Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti
-
4
Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”
-
5
Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz
-
6
Gümüşhane Yatırım Beklerken Trabzon’a Müjde Üstüne Müjde
-
7
1980’lerden Bir Zaman Tanıklığı: Bayburt Gökler Köyü
-
8
Üniversitede 2. Kez Çocuk Üniversitesi Coşkusu
-
9
Bayburt’ta Kış Akşamları Geleneği İstanbul’da Yaşatıldı
-
10
Gümüşhaneliler O Türküleri Listebaşı Yaptı

