AKUT Atletizm Takımı Sporcumuzdan Türkiye Şampiyonluğu

Arşiv Haberler 1.02.2020 21:00:01 0
AKUT Atletizm Takımı Sporcumuzdan Türkiye Şampiyonluğu
2009 Yılında kurulan AKUT Spor Kulübü, kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren sporcular yetiştirmeye devam ediyor

2009 Yılında kurulan AKUT Spor Kulübü, kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren sporcular yetiştirmeye devam ediyor. 

Atletizm, Dağcılık, Kar Sporları (Kayak ve Snowboard), Motor Sporları, Paralimpik Yelken, Geleneksel Türk Okçuluğu ve Bisiklet branşlarında profesyonel sporcular yetiştiren AKUT Spor Kulübü, gençleri sporla buluşturmanın ve sağlıklı yaşam kültürü pekişmiş gençlerin çoğalmasına sağladığı katkının yanı sıra, ülkemizi uluslararası müsabakalarda temsil edecek gençlerin de önünü açıyor.

23-24 Temmuz 2016’da Denizli’de yapılan Türkiye Masterler Pist Şampiyonasında AKUT Spor Kulübü Atletizm Takımı Gönüllü Sporcusu Emre Aşkar, Erkekler 5.000 m.de 2. ve Erkekler 10.000 m.de 1. olarak Türkiye Şampiyonu olmuştur. 

Türkiye Masterler Şampiyonu olan gönüllü sporcumuz Emre Aşkar, “Bugüne dek tüm koşularımda bana sonsuz bir güven ve destek veren AKUT Arama Kurtarma Derneği’ne, sponsorum Dez Lojistik’e ve Hattat Holding yöneticilerine teşekkür ederim. Sponsorum ve AKUT’un desteği ile uluslararası sahada da ülkemizi temsil etmek istiyorum. 

Atatürk’ün işaret ettiği ‘muasır medeniyetler’ seviyesine erişmenin bilim, sanat ve sporun önemini kavramış genç nesillerle mümkün olabileceğine inanıyor, yine Ata’mızın işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı bir sporcu olarak hem AKUT’a hem de ülkemize alanımda önemli derecelerle daha nice gururlar yaşatmayı hedefliyorum.” diye konuştu. 

 

AKUT Basın İlişkileri

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz