AKOM’da kar için yoğun önlem

Arşiv Haberler 1.02.2020 21:00:01 0
AKOM’da kar için yoğun önlem
Tüm yurdu etkisi altına alması beklenen yoğun kar yağışına karşı Pendik Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nde kriz masası oluşturuldu
Tüm yurdu etkisi altına alması beklenen yoğun kar yağışına karşı Pendik Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nde kriz masası oluşturuldu.  Kar yağışının ilçede hayatı olumsuz etkilememesi için 32 araç ve 80 personel gece gündüz çalışacak.

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk ve karlı hava için Pendik’te de yoğun önlemler alındı.  Kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için Pendik Belediyesi ekipleri teyakkuzda. Güllübağlar Mahallesi’nde kurulan Afet Koordinasyon Merkezi’nde (AKOM) ekipler, anlık tüm olayları koordine edebiliyor. Vatandaşlardan gelecek istekleri ilgili yerlere ulaştırmak için iletişim merkezi ve sosyal medya personeli Fen İşleri ekipleri ile birlikte 24 saat boyunca AKOM’da nöbet tutuyorlar. Böylelikle sosyal medya ya da telefon aracılığıyla belediye iletilen istekler dışarıda nöbet halindeki ekiplere anında iletilecek ve müdahalede bulunulacak.
Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz