AK Parti 2019’a nasıl hazırlanacak?

Arşiv Haberler 2.02.2020 21:00:01 0
AK Parti 2019’a nasıl hazırlanacak?
Güvendi: 2019'da alnımızın akıyla sandıktan çıkacağız

Kürtün ilçesi AK Parti kurucularından, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Güvendi, 2019’da gerçek anlamda bir hakikat mücadelesi vererek hazırlanacaklarını bildirdi.

Hükümet tarafından ‘erken seçim yok’! denilse de teşkilatlara bu yönde gelen talimatlar kulislere yansımaya başladı. Siyasi partiler ittifak arayışlarıyla 2019’u hedeflerken, iktidar partisi AK Parti’den 2019 için önemli bir çıkış geldi.

İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Güvendi, 2019’a her zaman olduğu gibi sokağın sesini dinleyerek çıkacaklarını söyledi. Güvendi, şunları söyledi:

‘Ben bu partinin Kürtün ilçesinde kurucularındanım. Hiçbir  zaman siyaseti farklı bir amaç için kullanmadım. Hep insan odaklı düşündük o da neydi, sadece ve sadece hizmet. Bakınız yıl 2018, dünyada kıyametler kopuyor. Bu kıyamet Türkiye’de de kopartılmak isteniyor. Türkiye neredeyse bir varolma mücadelesi sürdürüyor. Düşman, hain rahat bırakmıyor. Bu ülkede huzur içerisinde yaşamamıza izin vermiyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ben tüm bu sorunların çözümü, çok ama çok daha güçlü Türkiye için geç kalınmış bir hamle olarak görüyorum. Göreceklerdir ki, AK Parti 2019’da da alnının akıyla sandıktan çıkacaktır. Çünkü biz bu millete bu lidere bu partiye aşığız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile büyük Türkiye’yi 2023’e taşıyacağız. Hedeflerimiz büyük’ dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz