11 Mart’a kadar Gümüşhane’de

Arşiv Haberler 1.02.2020 21:00:01 0
11 Mart’a kadar Gümüşhane’de
Gümüşhane Torul Gençlik playoffa kadar moral depolayacak

Gümüşhane Torul Gençlik playoff müsabakalarına kadar Gümüşhane’de konaklayacak. Başkan Av. Özden Bostan, voleybolcuların daha rahat ortamda hareket etmesi ve kaynaşması adına bu kararı aldıklarını ifade ederken Vali Okay Memiş’e gösterdiği yakın ilgi nedeniyle teşekkür etti.
Başkan Av. Bostan ligde iddialı bir ekip oluşturduklarını belirtirken Gümüşhane Torul gençlik yeniden hak ettiği yere taşıyacaklarını kaydetti.
Av. Bostan, ‘Ekibimiz Gümüş Otel’e sayın valimizin de yakın ilgisiyle yerleşti. Bir süre  çalışmalarını Gümüşhane’de sürdürecek. Tabi maçlarımızı yine Torul’da oynayacağız, güzel bir ortamda memleketimizde olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Hedefimiz bu ekibi layık olduğu yere taşımaktır’ dedi.

 

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz