Menü Gündoğumu | Sıradan Değil, Sıladan Haberin Adresi
Tarih: 16.03.2026 21:02
Kelkit 1954 Spor Kötü Gidişata Dur Dedi: Erzincangücü'nü 3-1 Devirdi

Kelkit 1954 Spor Kötü Gidişata Dur Dedi: Erzincangücü'nü 3-1 Devirdi

Facebook Twitter Linked-in

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kelkit 1954 Spor, sahasında konuk ettiği Erzincangücü'nü 3-1 yenerek kötü gidişata dur dedi. Son dönemde yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Gümüşhane temsilcisi, kendisi gibi küme düşmeme mücadelesi veren rakibini mağlup ederek biraz olsun rahatladı.

Üç Gollük Zafer

Rakibini üç golle mağlup eden Kelkit 1954 Spor, puanını 24'e yükselterek 12. sırada yer aldı. Bu kritik galibiyet, takımın moral ve motivasyonunu üst seviyelere çıkarırken, taraftarları da sevince boğdu. Kırmızı-beyazlı ekip, ligde kalma yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Gözler Ünye 957 Spor Maçında

Kelkit 1954 Spor, 25. haftada Ünye 957 Spor'a konuk olacak. Zorlu deplasmandan da yüzünün akıyla çıkmak isteyen Kelkit temsilcisi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Takımda morallerin yerinde olduğu, futbolcuların hırslı görüntüsü dikkat çekiyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —