Tarih: 21.02.2026 15:54

Gümüşhaneli Esnafın Gözü Bayramda: "Bir Nebze de Olsa İlaç Olur"

Facebook Twitter Linked-in

Gümüşhane'de uzun ve zorlu kış mevsimi sonrası gözler baharla birlikte açılacak piyasaya çevrildi. Esnaf, bu zaman dilimini bayramla birlikte hareketli geçirmeyi planlıyor. Yaşanan ekonomik sıkıntı ve daralma nedeniyle işlerin istedikleri gibi gitmediğini belirten Gümüşhaneli esnaf, bayramda bir nebze de olsa iş yapıp para kazanmayı umut ediyor.

Kış aylarında durgun geçen piyasanın baharla birlikte canlanmasını bekleyen esnaf, özellikle Ramazan Bayramı'nda hareketlilik yaşanacağını tahmin ediyor. Gümüşhane'de uzun süredir ekonomik zorluklarla mücadele eden esnaf, bayram alışverişiyle birlikte rahat bir nefes almayı hedefliyor.

Esnaflar, "Bir tarafta vergi, diğer tarafta ödemeler, maliyetler derken işimiz zor. Bayram belki bu yaralarımıza bir nebze olsun ilaç olur" ifadelerini kullandı. Bayram öncesi hazırlıklarını tamamlayan esnaf, vatandaşların bayram alışverişini Gümüşhane'den yapmasını bekliyor.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —