Gümüşhane'ye atletizmi sevdiren isim olarak bilinen eski milli atlet Ertuğrul Sarı, yeni yetenekleri keşfetmek için kolları sıvadı. Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan yarışmalar için hazırlıklara başlayan Sarı, gözlem altına aldığı öğrencileriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Ertuğrul Sarı, Mayıs ayına kadar yeni yetenekleri tarayacağını belirterek, çalışmaların bu süre zarfında devam edeceğini bildirdi. Sarı, Gümüşhane'de yeni yeteneklerin keşfedilmesi adına yapılan çalışmaların tam bir disiplin ve özgüven içerisinde sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.
Eski milli atlet, gençlerin sporla iç içe büyümesi ve atletizm branşında Gümüşhane'yi başarıyla temsil etmeleri için gece gündüz demeden çalışıyor. "Ona durmak yasak" dedirten Ertuğrul Sarı, enerjisi ve azmiyle öğrencilerine de örnek oluyor.