Menü Gündoğumu | Sıradan Değil, Sıladan Haberin Adresi
Tarih: 26.03.2026 15:44
 “İstanbul’a Göre İyi Durumdayız” Ama Gümüşhane’de Sebze 100 TL’den Başlıyor

“İstanbul’a Göre İyi Durumdayız” Ama Gümüşhane’de Sebze 100 TL’den Başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Savaşın gölgesinde semt pazarları alev alev yanıyor. Ulusal basında yer alan haberler, kıl biberin fiyatını 500 TL olarak yansıttı. Peki Gümüşhane'de durum ne? Yılların manavı Mustafa Yaprak, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gümüşhane'de Fiyatlar

Yılların manavı Mustafa Yaprak, Gümüşhane'de 100 TL'nin altında sebze olmadığını söyledi. Akaryakıt fiyatlarının bu konuda etkin rol oynadığına dikkat çeken Yaprak, nakliye maliyetlerinin her şeyi vurduğunu belirtti. Ancak bir de iyi haber verdi: Gümüşhane, İstanbul'a göre iyi durumda!

Savaşın Sofralara Yansıması

Ulusal basında kıl biberin 500 TL'ye satıldığı haberleri, vatandaşın cebini yakarken, Gümüşhane'de fiyatların görece daha dengeli olduğu görülüyor. Mustafa Yaprak, "İstanbul'da sebze fiyatları çok daha yüksek. Gümüşhane hâlâ şanslı sayılır" diyerek hemşehrilerine umut verdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —