Gümüşhane'nin Köse İlçesinde Belediye Fakir ve Muhtaç Vatandaşlara Giyim Yardımı Yapmak Amacıyla 'Gönül Yolu Çarşısı' Adı Altında Yardım Mağazası Açtı. Yardım Mağazasında Tema Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük Tarafından Gönderilen Giyim Eşyaları İhtiyaçlı Ailelere Dağıtılacak.
Gümüşhane'nin Köse ilçesinde belediye fakir ve muhtaç vatandaşlara giyim yardımı yapmak amacıyla 'Gönül Yolu Çarşısı' adı altında yardım mağazası açtı. Yardım mağazasında Tema Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük tarafından gönderilen giyim eşyaları ihtiyaçlı ailelere dağıtılacak.
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Şerif Aygün, giyim malzemelerinden dolayı Vahap Küçük'e teşekkür ederek, bundan sonra da ihtiyaç duyduklarında yine Küçük'ün kapısını çalacaklarını ifade etti. Aygün daha sonra Vahap Küçük'eteşekkür plaketi verdi.
Tema Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük ise, Köse Belediye Başkanlığı tarafından açılan böylesine anlamlı mağazaya katkı sağladığı için son derece mutlu olduğunu belirterek, "İlçemizde ve köylerimizde ihtiyacı olan vatandaşlarımız, ihtiyaçlarını kimseye muhtaç olmadan bu mağazadan giderecek. Böyle hayırlı bir işe katkı sağlamamıza vesile olan başkanımıza teşekkür ediyorum." dedi.
Son Dakika
|
|
|
|
|
Sitedeki haber dosyaları ve röportajlar hazırlanırken hukuk servisindeki avukatlarımızla sürekli kontak halinde çalışıyoruz. Haberlerde kullanılan fotoğraflar temsili olup hiç kimsenin özel hayatı deşifre edilmemektedir. Sitede yer alan haberler ve röportajlar gundogumu.com'a aittir ve bu haberlere ait hiçbir bilgi tarafımızdan izin alınmadan -değiştirilerek dahi olsa - hiçbir 3.kişi/kuruluş tarafından kullanılamaz. Kullanıldığı takdirde ilgili kişi ve kurumlara karşı hukuki süreç başlatılacaktır.
|
|
| Gümüşhane'yi görmek için Gümüşhane'ye gitmek şart değil! Tıklayın! |
|
|
|