Karaca Mağarası giriş ücretleri değişmedi
|
Torul ilçesine bağlı Cebeli köyündeki Karaca Mağarası'na giriş ücretlerine zam yapılmadığı belirtildi. Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada, Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda başkanlığında yapılan İl Encümeni Toplantısında gündeme gelen Karaca Mağarası'na giriş ücretinde herhangi bir artışa gidilmediği kaydedildi. Açıklamada, ayrıca mağara giriş ücretinin üç yıl önce belirlendiği gibi bu yıl da öğrenciler 2,5 lira, siviller de 6 lira ödeyerek mağarayı ziyaret edebilecekleri ifade edildi.
|
|
|
|
|
Sitedeki haber dosyaları ve röportajlar hazırlanırken hukuk servisindeki avukatlarımızla sürekli kontak halinde çalışıyoruz. Haberlerde kullanılan fotoğraflar temsili olup hiç kimsenin özel hayatı deşifre edilmemektedir. Sitede yer alan haberler ve röportajlar gundogumu.com'a aittir ve bu haberlere ait hiçbir bilgi tarafımızdan izin alınmadan -değiştirilerek dahi olsa - hiçbir 3.kişi/kuruluş tarafından kullanılamaz. Kullanıldığı takdirde ilgili kişi ve kurumlara karşı hukuki süreç başlatılacaktır.
|
|
| Gümüşhane'yi görmek için Gümüşhane'ye gitmek şart değil! Tıklayın! |
|
|
|
Sonraki haber : 'Arıcıya Bal Gibi Eğitim Projesi'
Önceki haber : Başkan Yıldız'ın Mevlid Kandili Mesajı
|
|
|
|
| SON YORUMLANAN |
 |
- Gelde yazma |
| SEN ÇOK YAŞA PADİŞAHIM......
Diye bağırıyorsan, padişahın yandaşlarının ve soytarılarının yaptıklarıne katlanacaksın......
Sızlanmaya gerek yok...... |
|
 |
- Gadalar hazır |
| BUNDAN TAM 1 AY ÖNCE GADALAR OLARAK İSTANBULDAN GÜMÜŞHANEYE GÜMÜŞHANEMİZİ DESTEKLEMEK İÇİN GİTTİK, HA UNUTMADAN GADALAR GÜMÜŞHANESPORUMUZUN HER DEPLASMAN MACINA GİDİYOR. GÜMÜŞHANEDEKİ TARAFTARIMIZ GÜMÜŞHANE HALKI HİÇBİR ZAMAN GÜMÜŞHANESPORUMUZUN BAŞARILI OLMASINI İSTEMEDİ.NEDEN ÇÜNKÜ İSTANBULDAN GELİP BAŞKANLIK YAPIYORLARMIŞ , HATTA VE HATTA O GÜNKÜ MAÇTA BİLE BİR KAÇ KENDİNİ BİLMEZ MAC ESNASINDA DENSİZ DENSİZ KONUŞUYORLARDI. KARDEŞİM SİZLER ZATEN BU TAKIMI DESTEKLEMİYORSUNUZKİ SONRADA TRÜBÜNDEN TAKIMA VE HOCAYA HATTA BAŞKANA KIZIYORSUNUZ. ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUMKİ GÜMÜŞHANEDEKİLER GÜMÜŞHANESPORUN KIYMETİNİ DEĞERİNİ BİLMİYORLAR.MAÇA GELİRLER HOCAYA FUTBOLCUYA KÜFÜR EDERLER CEKİRDEK YERLER SONRADA HİÇ BİŞEY OLMAMIŞ GİBİ RAHAT RAHAT ATIP TUTARLAR. GÜMÜŞHANEDEN HANGİ MAÇA BİR BELEDİYE VEYA İLÇELERDEN OTOBÜS KALKTI.ALLAH AŞKINA BİRİSİ DESİNKİ KALDIRDIM.1 SEFER KÜRTÜN BELEDİYESİ KALDIRDI. BU TAKIMIN BU HOCANIN HELE HELE BU YÖNETİMİN DEĞERİNİ BİLMİYORLAR. SON OLARAK ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM BU TAKIM İSTANBULDA OYNASA EMİNİMKİ ŞİMDİ BANK ASYDA OYNARDI. ALLAH AŞKINA BU TAKIMA BU YÖNETİME DESTEK OLALIM.DESTEK OLMUYORSANIZ LÜTFEN KÖSTEK OLMAYIN. HERHANGİ BİRSEÇİM OLSA HERKES ELİNİ CEPİNE ATAR REKLAMINI YAPTIRIR,AMA NEİŞSE HAFTA SONU GÜMÜŞHANEDEN İZMİRE 1 OTOBÜS GÖNDERECEK 1 KİŞİ BİLE YOK. GERÇEKTEN COK AMA COK AYIP VE ÜZÜCÜ BİR OLAY.
GADALARDAN :ENGİN DEMİR.. |
|
 |
- Bu kez olacak |
| izmir den dönüş yolunu bşzlere dar etmeyin şimdiden sesimizin desibeline ayar çekiyoruz sağlam durun yıkıcaz izmiri gadalar |
|
|
|