GÜNDOĞUMU/ Gümüşhanespor 2. Başkanı Ercan Çimen geçen sezondan gerekli dersleri aldıklarını belirterek, bu seneki lig farklı olacak diye konuştu.
Gümüşhanesporun her zaman mücadeleci ve şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu vurgulayan Çimen, bazen tabi şanssızlıklarda, camianın beklentilerine karşılık içinde bulunduğunuz psiikolojik ortamında vermiş olduğu sebeplerden dolayı bazen zorlanabiliyorsunuz. Yani sizden hep başarı bekleniliyor bunun zorluklarını yaşıyoruz diye konuştu
Takım içerisinde yeteri kadar yerli oyuncu yok eleştirilerinide yanıtlayan Asbaşkan Çimen, izah etmeye çalıştığımız gibi biz şampiyonluğa oynayan bir takımız ve her sezon da hedefimiz budur, şimdi altyapıdan gelecek yeni oyuncularla bu ligin heyecanını kaldıramayız. Tecrübeli ve başarılı oyunculardan kurulu bir takım oluşturma adına çabalarımız sürüyor. Gümüşhanespor bu defa farklı olacak ve şampiyonluğu da elde edecektir dedi.
|
|
|
|
|
Sitedeki haber dosyaları ve röportajlar hazırlanırken hukuk servisindeki avukatlarımızla sürekli kontak halinde çalışıyoruz. Haberlerde kullanılan fotoğraflar temsili olup hiç kimsenin özel hayatı deşifre edilmemektedir. Sitede yer alan haberler ve röportajlar gundogumu.com'a aittir ve bu haberlere ait hiçbir bilgi tarafımızdan izin alınmadan -değiştirilerek dahi olsa - hiçbir 3.kişi/kuruluş tarafından kullanılamaz. Kullanıldığı takdirde ilgili kişi ve kurumlara karşı hukuki süreç başlatılacaktır.
|
|
| Gümüşhane'yi görmek için Gümüşhane'ye gitmek şart değil! Tıklayın! |
|
|
|