Alternative content

Get Adobe Flash player


Alternative content

Get Adobe Flash player

Sahura Kadar Siyaset

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, memleketi ve seçim bölgesi Gümüşhane’de çalışmalarını gece gündüz aralıksız sürdürüyor.

Ramazan ayını geçirdiği memleketi Gümüşhane’yi köy köy gezen milletvekili hemşehrileri ile bir araya gelerek Gümüşhane ve ülke gündemine dair uzun sohbetler etti.

TBMM tatile girmesinden bu yana Gümüşhane’de bulunan Doç. Dr. Kemalettin Aydın Gümüşhane’nin tüm ilçe ve köylerini dolaşarak ihtiyaçları yerinde tespit ediyor, çalışmaları yerinde inceliyor.

Hemşehrilerinin iftar ve sahur sofralarına konuk olan Doç. Dr. Kemalettin Aydın, mübarek Ramazan günlerini gönlü bol hemşehrileri ile bir arada geçirmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ve kendilerine her şeyin en iyisini sunmak için durmadan çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Köy ziyaretlerinden birini de Yayladere köyüne gerçekleştiren milletvekili, Lüks lambanın aydınlattığı ziyaretinde sahura kadar Anayasa değişiklik paketi başta olmak üzere yürütülen bir çok çalışmayı hemşehrileri ile paylaştı. Hemşehrilerinin anayasa değişikliği hakkında ki sorularını da cevaplayan milletvekilimiz, “Evet” demek için nedenleri anlattı.

Gümüşhane’nin eğitimden, sağlığa, dsi yatırımlarından, karayollarına, tarımdan, turizme her alanda büyük bir gelişimin içinde olduğunu belirten Doç. Dr. Kemalettin Aydın bu çalışmalar neticesinde Gümüşhane’nin tebessüm etmesinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, mert, dürüst çalışkan memleketimin insanları her şeyin en iyisine layıktır dedi ve hemşehrileri ile birlikte bir sonraki gün için niyet ederek lüks ışığın aydınlattığı sahur sofrasında bulundu.


Alternative content

Get Adobe Flash player

Sitedeki haber dosyaları ve röportajlar hazırlanırken hukuk servisindeki avukatlarımızla sürekli kontak halinde çalışıyoruz. Haberlerde kullanılan fotoğraflar temsili olup hiç kimsenin özel hayatı deşifre edilmemektedir. Sitede yer alan haberler ve röportajlar gundogumu.com'a aittir ve bu haberlere ait hiçbir bilgi tarafımızdan izin alınmadan -değiştirilerek dahi olsa - hiçbir 3.kişi/kuruluş tarafından kullanılamaz. Kullanıldığı takdirde ilgili kişi ve kurumlara karşı hukuki süreç başlatılacaktır.
Gümüşhane'yi görmek için Gümüşhane'ye gitmek şart değil! Tıklayın!

Sonraki haber : Pelit'ten Çok Sert Açıklama: "Avanta Kömür Partisi"
Önceki haber : Suskunluğunu Bozdu

ÇOK OKUNAN HABERLER
21:28 - Gümüşhaneyi unutmam mümkün değil
20:15 - Kaptan dümene geçti
22:16 - Başkan Karagöz ikinci yarıdan umutlu
21:30 - Torul üvey evlat mı
15:17 - Hava soğuk skor sıcak (1 - 0)
10:29 - Gümüşhane belediyesinden atk su sorununa çözüm
19:55 - Sihirli değnek
21:51 - Başkan Yıldız'dan yönetim kurulu üyelerine teşekkür
20:58 - Gümüşhane Belediyesinden hummalı çalışma
21:48 - Çifte ödül
SON YORUMLANAN
Prof. Mahir Kadakal Dekan olarak atandı - Prof. Mahir Kadakal Dekan olarak atandı
mahir hocamla gurur duyuyoruz
Torul üvey evlat mı - Torul üvey evlat mı
Sayın Torullu esnaf kardeş. Siz Sayın Vekillerimizle görüşme yaptınız da mı bu fikirleri ortaya atıyorsunuz? Lütfen Sayın Vekillerimiz ile görüşün sonra Torul için açıklama yapmanız uygun olurdu.
Gümüşhaneyi unutmam mümkün değil - Gümüşhaneyi unutmam mümkün değil
Çok saygıdeğer müdürüm ferda yıldırım Gümüşhanede sizleliri hiçmi hiç unutmayacak artılarıyla eksileriylede olsa unutulması mümkün olmayan birisiniz Gümüşhaneye vermiş oldugunuz hizmetlerden dolayı çok çok teşekkürediyoruz hakkını helalet
FOTO GALERI
Yaylalar bir başka güzel
Sıcak hava Salyangozlara yaramadı
Santa Antik Kentinden Görünüm
Zigana 4. Lames şenliği



BU SİTEDE YAZILAN HABER VE KÖŞE YAZILARINDAN YAZANLAR SORUMLUDUR


Bu sitede yer alan haber, yazı ve fotoğraflar kaynak gösterilmesi halinde kullanılabilir.

Gündem | Siyaset | Ekonomi-Ticaret | Kültür-Sanat | Spor | Arşiv

Sitene Gümüşhane Haberlerini Ekle

G Ü N D O Ğ U M U  G A Z E T E S İ